Review: SEPHORA COLLECTION Vitamin Sheet Face Mask Papaya + Vitamin C

 Een tijdje terug was ik op vakantie naar Rhodos (dit was trouwens een geweldige vakantie!). Van al het zonnen en zwemmen was mijn huid aardig droog geworden. Vooral mijn gezicht voelde erg droog aan, dus het was tijd om hier wat aan te doen. Tijdens mijn vakantie ben ik ook een dagje naar het winkelcentrum geweest. En hier hadden ze een Sephora! Ik vind het altijd heel leuk om te kijken bij winkels die we in Nederland niet hebben en ik kon natuurlijk niet met lege handen de winkel verlaten. Ik kocht bij de Sephora een sheetmask voor het gezicht. In deze blog vertel ik jullie wat ik van het masker vond.

SEPHORA COLLECTION Vitamin Sheet Face Mask Papaya + Vitamin C

Het masker zit boordevol vitamines en is gemaakt van 97% natuurlijke ingrediënten. Sephora belooft dat dit masker je huid een volledige boost geeft in vijf minuten. Daarnaast sprak de verpakking me gelijk aan dus ik ben dit masker gaan proberen voor jullie. In de verpakking zit 1 sheetmask om direct te gebruiken op de gereinigde huid. Het masker is goed doordrenkt met product en ruikt nog eens onwijs lekker. Het masker heeft een fijne maat waardoor het goed op mijn gezicht past. Nu is het tijd om vijf minuten te chillen! Na vijf minuten haalde ik het masker weer van mijn gezicht af en masseer ik het resterende product in mijn huid. Na het masker voelt mijn huid weer zacht en verzorgd aan. Het gezichtsmasker is te koop voor €4,99 bij Sephora.

SEPHORA COLLECTION Vitamin Sheet Face Mask Papaya + Vitamin C

Ik raad iedereen dit gezichtsmasker aan. Heb jij al eens iets gekocht bij Sephora? Welk masker zou je de volgende keer graag willen zien? Laat het hieronder weten in de reacties.

Reacties