Review: Naïf Repairing All-Purpose Cream

In de winter kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Vaak heb je hier weer verschillende producten voor specifieke plekjes op je lichaam voor nodig. Maar hoe makkelijk is het als je een crème hebt die overal geschikt voor is? In deze blog gaan we de Naïf Repairing All-Purpose Cream uitproberen.

Naïf Repairing All-Purpose Cream

Naïf Repairing All-Purpose Cream – 50 ml

De Naïf Repairing All-Purpose Cream is zoals de naam al zegt geschikt voor het hele lichaam, zowel handen, lichaam als gezicht. Dit maakt deze crème erg gebruiksvriendelijk. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals amandelolie en shea boter. Daarnaast is het vegan, allergeenvrij en gemaakt zonder microplastics, minerale oliën en siliconen. Hierdoor is dit product geschikt voor elke huidtype. De verpakking is heel simplistisch, maar door het kleurgebruik erg schattig en leuk om te zien. Daarnaast zit er een folie onder de dop zodat je zeker weet dat het product nog nieuw is. De crème zelf heeft een subtiele geur en is wit van kleur. Het smeert heel makkelijk uit en je hebt er maar weinig van nodig. Na het aanbrengen laat de crème een glad laagje achter, maar deze verdwijnt na ongeveer tien minuten. Mijn huid voelt na het aanbrengen verzorgd aan, maar ik moet eerlijk zeggen deze crème heeft geen “wauw-factor”. De crème doet wat hij moet doen, niet meer en niet minder. De prijs vind ik wat aan de hoge kant, namelijk €12,99 voor een verpakking van 50 ml.

Naïf Repairing All-Purpose Cream

Dit is het eerste product van Naïf die ik heb uitgeprobeerd. Ik wil nog wel meer producten testen van dit merk. Welke producten gebruik jij momenteel van Naïf? Laat het hieronder weten in de reacties.

Reacties