Review: De Tuinen Gele Klei Kurkuma Masker

Het is weer tijd om een nieuw gezichtsmasker uit te proberen. Mijn huid is de laatste tijd weer onrustig, dus ik ben opzoek gegaan naar een masker die beloofd hier iets aan te kunnen doen. Ik kwam uit bij het gele klei kurkuma masker van De Tuinen. In deze blog lees je mijn review over dit gezichtsmasker.

De Tuinen gele klei kurkuma masker

De Tuinen gele klei kurkuma masker is een kant-en-klaar gezichtskleimasker met kurkuma als belangrijkste werkzame stof. Volgens Holland and Barrett is dit gezichtsmasker geschikt voor een onrustige en geprikkelde huid. Het gezichtsmasker bestaat uit 99% natuurlijke ingrediënten, zoals calcium, kalium, zink, ijzeroxide, natrium, ylang ylang, kaneel en lemongras.

Waar te koop

Dit gezichtsmasker is te koop in de winkel en op de website van Holland and Barrett. Het gezichtsmasker is te koop voor €10,99 en doet vaak mee met de acties van Holland and Barrett. Houdt de website hiervoor in de gaten.

Review: De Tuinen Gele Klei Kurkuma Masker verpakkingReview: De Tuinen Gele Klei Kurkuma Masker

Mijn mening: De Tuinen Gele klei kurkuma gezichtsmasker

Ik vind het gezichtsmasker over het algemeen goed werken. Het gezichtsmasker heeft een aantal voor- en nadelen. Ik vind de geur van het gezichtsmasker persoonlijk niet zo lekker. Het ruikt heel kruidig wat ik geen ontspannende geur vind voor je me-time momentje. Na het aanbrengen brandt en trekt het gezichtsmasker een beetje aan de huid. Dit is een onaangenaam gevoel, maar geeft ook het gevoel dat het masker zijn werk doet. Aan de andere kant geeft het gezichtsmasker een onwijs zachte huid als resultaat. Het gezichtsmasker is ook erg gebruiksvriendelijk en brengt heel fijn aan met een platte foundationkwast. Al met al is dit gezichtsmasker zeker aan te raden vanwege het eindresultaat die het geeft. Ik pak dit gezichtsmasker er regelmatig bij wanneer ik veel onrustige plekjes heb op mijn gezicht.

Welk gezichtsmasker gebruik jij momenteel? Laat het hieronder weten in de reacties.

Reacties