Review: Weleda skin food lip balm

Ik heb AL-TIJD een lippenbalsem mee. In elke tas, jas en waar je ook maar kan bedenken heb ik een lippenbalsem liggen. Ik had vroeger altijd gebarsten lippen en hierdoor ben ik lippenbalsem dagelijks gaan gebruiken. In deze blog ga ik de Weleda skin food lip balm uitproberen.

Review: Weleda skin food lip balm

Weleda claimt dat deze lippenbalsem je droge en gesprongen lippen redt. Het is een voedende lipverzorging voor zachte en soepele lippen. Daarnaast beschermt deze lippenbalsem je lippen tegen uitdroging. De lippenbalsem is 100% natuurlijk, diervriendelijk en glutenvrij. Het hoofdingrediënt van de lippenbalsem is het extract van het driekleurige viooltje. Daarnaast zit er onder andere zonnebloemolie, wolwas, bijenwas, rozemarijnbladextract, kamillebloesem-extract en calendula-extract. Al met al hele fijne, voedende en beschermende bestandsdelen.

Review: Weleda skin food lip balm
Ik vind deze lippenbalsem heel erg fijn! Het verzorgt mijn lippen goed en langdurig. De structuur van de lippenbalsem is een beetje olieachtig, wat heel fijn aanvoelt op de lippen. Wat wel een nadeel is van deze lippenbalsem is de verpakking. Het is namelijk lastig te doseren. De geur is niet super lekker, maar ook niet heel vies. Ik raad deze lippenbalsem zeker aan als je last hebt van droge lippen. De lippenbalsem is bij verschillende drogisterijen te koop voor €4,99 voor 8 ml.

Review: Weleda skin food lip balm

Welke producten van Weleda gebruik jij al? Welke producten zou ik moeten testen? Laat het hieronder weten in de reactie.

Reacties