Review: De Tuinen slakkengelproducten

Slakkengel?! Ja, je leest het goed slakkengel. De Tuinen heeft een hele verzorgingslijn met als hoofdingrediënt slakkengel welke te koop is bij Holland and Barrett. Ik was hier al een hele lange tijd benieuwd naar, want slakkengel schijnt veel voordelen te hebben voor de huid. Het nadeel is wel dat dit wat prijzigere producten zijn. In deze blog gaan we het gezichtsmasker, oogserum en de algemene gel uitproberen en beoordelen of het de prijs waard is.

De Tuinen Slakkengel

De Tuinen slakkengel masker - €19,99

De Tuinen slakkengel masker is een gezichtsmasker gemaakt van slakkengel. Het product is bedoeld om de huid gladder te maken en het herstel van de huid te bevorderen. Zo moeten littekenweefsels en rimpels sneller verdwijnen. Het gezichtsmasker is een doorzichtige gel die je ongeveer een kwartier op je gezicht moet laten inwerken om het vervolgens met lauw water te verwijderen. Na gebruik voelt mijn gezicht zacht en glad aan, maar geeft voor mij geen noemenswaardig verschil. Een dag na gebruik merk ik dat mijn voorhoofd aanzienlijk gladder is. Dit masker ga ik zeker vaker gebruiken. Het gezichtsmasker is te koop voor €19,99 voor 75 ml. Ik vind dit een hoge prijs, maar het resultaat is er wel naar. Gelukkig is dit product regelmatig in de aanbieding in de winkel en op de website.

de  tuinen slakkengel gezichtsmakserde  tuinen slakkengel gezichtsmakser

De Tuinen slakken oogserum - €29,99

De Tuinen slakken oogserum is een oogserum gemaakt van slakkengel. Dit oogserum zou de huid rond de ogen moeten beschermen tegen veroudering. Ik heb zelf nog nauwelijks veroudering rond mijn ogen dus ik vind het lastig hier een goede mening over te geven. Het serum brengt wel fijn aan en trekt redelijk snel in. Het oogserum is te koop voor €29,99 voor 50 ml. Ook deze prijs vind ik aan de hoge kant, maar je doet denk ik wel erg lang met dit flesje. Op de website en in de winkel is het oogserum regelmatig in de aanbieding.

de tuinen slakkengel oogserum

De Tuinen slakkengel - €29,99

De Tuinen slakkengel is een gel die ervoor zou moeten zorgen dat de huid zacht en glad wordt. Dit klopt ook zeker. Daarnaast ondersteunt de gel de huid bij het herstellen van rimpels en littekenweefsels. Net zoals bij het gezichtsmasker merk ik net na gebruik maar minimaal verschil. Een dag na gebruik merk ik dat mijn voorhoofd aanzienlijk gladder is. Hierdoor ga ik dit product zeker vaker gebruiken. Wel vind ik de prijs van het product aan de hoge kant. Dit product is te koop voor €29,99 voor 50 ml. Ook de slakkengel is regelmatig in de aanbieding.

de tuinen slakkengelde tuinen slakkengel

Al met al vind ik de slakkengellijn van De Tuinen wel het geld waard. Ik ga de producten blijven gebruiken en de verpakkingen opmaken. Ik ben benieuwd wat het resultaat is bij langdurig gebruik. Bij het eerste gebruik ben ik positief verrast. Heb jij al eens een product van slakkengel gebruikt? Laat hieronder in de reacties weten wat jij ervan vind.

Reacties