Review: Yves Rocher Karite extraordinaire body scrub en body lotion

Je lichaam scrubben en verzorgen laat je huid stralen. Een goede scrub en body lotion zorgt voor deze stralende huid. Ik ben altijd opzoek naar de ultieme scrub en lotion combinatie. In deze blog lezen jullie een review over twee producten uit de karite-lijn van Yves Rocher: Karite extraordinaire body scrub en Karite extraordinaire body lotion.

Yves Rocher Karite extraordinaire body scrub en body lotion

Karite extraordinaire body scrub

De karite extraordinaire body scrub is een scrub en crème in een. Het is een zachte scrub voor de huid die wel merkbaar de dode huidcellen verwijderd en tegelijkertijd de huid verzorgd. Ik vind het een fijne body scrub, maar de korreltjes hadden iets grover gemogen zodat de huid nog beter gescrubd wordt. De huid voelt na gebruik van deze scrub wel heel zacht aan. De body scrub is te koop op de website van Yves Rocher voor €7,95.

Yves Rocher Karite extraordinaire body scrub en body lotion

Karite extraordinaire body lotion

De karite extraordinaire body lotion is een hele zachte body lotion voor de huid. Hij trekt snel in en is goed uit te smeren. De body lotion ruikt heel erg lekker en de huid voelt zacht en verzorgt aan. De body lotion is te koop op de website van Yves Rocher voor €6,95.

Welke scrub en body lotion gebruiken jullie? Laat het hieronder weten in de reacties.

Reacties