Review: The body shop Body butter Argan en Cream body scrub Avocado

Ik heb weer twee hele fijne producten gevonden van The body shop: Body Butter Argan en Cream body scrub Avocado. Ik heb deze producten samen getest en ondanks dat ze van een andere geurlijn zijn werken de producten goed samen. In deze blog lees je mijn mening over beide producten.

Review: The body shop Body butter Argan en Cream body scrub avocado

Body butter Argan

De Body Butter in de geurlijn Argan van The body shop is een hele fijne Body Butter. Ik had ook niet anders verwacht, want ik vind tot nu toe alle Body Butters van The body shop erg fijn. De geur van de Body Butter is heel erg lekker en ruikt in de verpakking subtiel. Na het aanbrengen van de Body Butter is de geur wel duidelijk aanwezig, wat erg fijn is. Ik omschrijf de geur als de gebruikelijke argangeur, maar ik ruik er ook een vleugje zoet doorheen. De Body Butter trekt snel in en je hebt maar weinig nodig. The body shop geeft aan dat deze Body Butter 96 uur hydrateert en ik merk ook dat de huid de dag erna nog steeds gehydrateerd, zacht en verzorgd aanvoelt. Ik raad deze Body Butter van The body shop zeker aan. De Body Butter Argon is te koop voor €18 voor 200 ml.

Review: The body shop Body butter Argan en Cream body scrub avocado

Cream body scrub

De cream body scrub in de geurlijn avocado van The body shop is een fijne body scrub. De body scrub heeft de kleur en de geur van avocado. Ik ben niet heel erg fan van de geur, maar het is ook niet verschrikkelijk. De scrub bevat veel scrubdeeltjes in verschillende grootte waardoor het extra goed werkt. Je hebt maar weinig nodig en de scrub kleurt wit weg tijdens het aanbrengen. Na gebruik voelde mijn benen heel erg zacht aan. Ik raad deze body scrub zeker aan. De cream body scrub avocado is te koop voor €5 voor 50 ml, maar is ook te koop in een verpakking van 250 ml.

Review: The body shop Body butter Argan en Cream body scrub avocado

Hebben jullie een van deze producten al eens gebruikt? Laat het hieronder weten in de reacties.

Reacties