Week 4: Adventskalender Nivea 2022

In deze blog lees je wat we in week 4, de laatste week, krijgen in de adventskalender van Nivea. Ik vond het al met al een leuke kalender. Helaas zaten er wel een aantal dingen in waar je niet zoveel aan hebt, ik noem dit ook wel opvulproducten. Hiermee bedoel ik het nagelvijltje, het handspiegeltje, het armbandje, etc. Maar er zitten ook een aantal dingen in die ik zeker nog wel eens zou halen in een grote verpakking, bijvoorbeeld de care crème en de BB-cream. De kalender is zeker zijn geld waard en de producten hebben een juiste grootte. Ik wil je wel als tip meegeven dat later in december deze kalender een stuk goedkoper verkrijgbaar was. Dit geldt trouwens voor nog veel meer adventskalenders. Als laatste vond ik het een klein nadeel dat alles in het Duits was, hierdoor moest ik bij sommige producten opzoeken waarvoor het bedoeld was.

Week 4: Adventskalender Nivea 2022

Dag 19: Q10 power anti-rimpel masker 15 ml - €2,20

In het 19e vakje zit de q10 power antirimpel masker. Dit is een gezichtsmasker die de fijne lijntjes en rimpels vermindert. Daarnaast verzorgt en hydrateert het de huid. In dit masker zitten twee maskers verpakt. Het is een fijn masker om te gebruiken en je merkt dat het de huid verzorgt. Het masker is voor ongeveer €2,20 te koop.

Q10 power anti-rimpel masker 15 ml

Dag 20: Haarclip

In het 20e vakje zit een haarclip. Ik vind deze persoonlijk niet zo leuk.

haarclip

Dag 21: Soft hydraterende crème 50 ml - €1,50

In het 21e vakje zit de soft hydraterende crème. Dit is een iets dikkere crème die wel snel intrekt. De formule met vitamine E en jojoba olie is heel fijn op de huid, maar mijn voorkeur heeft de care crème die we eerder in de kalender zagen. Het voordeel van deze crème is dat hij geschikt is voor je hele lichaam. De crème is te koop voor ongeveer €1,50.

Soft hydraterende crème 50 mlSoft hydraterende crème 50 ml

Dag 22: 5 in 1 micellair water 100 ml - €2,75

In het 22e vakje zit de 5 in 1 micellair water. Deze gezichtsreiniging heeft vijf kenmerken, namelijk het verwijdert make-up, het reinigt mild, het kalmeert de huid, het verzacht de huid en het hydrateert de huid. Dit product is geschikt voor de gevoelige huid. Ik vind het een goede gezichtsreiniging. Het product is te koop voor ongeveer €2,75.

5 in 1 micellair water 100 ml

Dag 23: Labello soft rosé - €3,29

In het 23e vakje zit een Labello in de geur rosé. Dit is een standaard Labello in een rozengeur. Ik ben altijd erg te spreken over de lippenbalsems van Labello. De lippenbalsem verzorgt de lippen goed en langdurig. Ik heb altijd wel een lippenbalsem in mijn tas zitten, dus deze komt goed van pas. De lippenbalsem is te koop voor ongeveer €3,29.

Labello soft rosé

Dag 24: Verzachtende nachtcrème 50 ml - €10,99

In het 24e, en ook het laatste, vakje zit een verzachtende nachtcrème. Dit is een hele fijne nachtcrème. Het heeft een dikke formule en je voelt de crème echt in de huid trekken. Dit is natuurlijk precies wat je wilt bij je nachtverzorging. De nachtcrème heeft een typische Nivea geur. De nachtcrème is te koop voor ongeveer €10,99.

Verzachtende nachtcrème 50 mlVerzachtende nachtcrème 50 ml
Dit was de Nivea adventskalender alweer voor dit jaar. Wat vonden jullie van deze adventskalender? Laat het hieronder weten in de reacties.

Reacties