Week 4: Adventskalender The body shop 2022

Dit is alweer de laatste blog over de adventskalender van The body shop. Ik vond het een hele leuke adventskalender. Ik heb de afgelopen 24 dagen kennis kunnen maken met een heleboel producten van The body shop. De producten waren super lekker om te gebruiken. Zoals jullie hebben gelezen zaten er maar weinig tegenvallers in deze kalender. In deze blog lezen jullie wat ik in week 4 uit de adventskalender heb gehaald.

Adventskalender The body shop

Dag 19: British rose shower scrub 50 ml - €5,00

In het 19e vakje zit de British rose shower scrub. Deze scrub moet ervoor zorgen dat je huid zachter en gladder wordt. De scrub heeft hele kleine, fijne korrels. Ik heb niet echt het gevoel dat deze scrub je huid ontziet van dode huidcellen. Ik denk wel dat door de zachte formule deze scrub geschikt is voor de zeer gevoelige huid. Daarnaast ruikt deze scrub wel onwijs lekker. De scrub is te koop voor €5,00.

British rose shower scrub 50 mlBritish rose shower scrub 50 ml

Dag 20: Vitamin E Quench Sheet Mask 18 ml - €5,00

In het 20e vakje zit de vitamine E quench sheet mask. Dit is een gezichtsmasker dat de huid hydrateert en zachter en gladder aan laat voelen. Ook dit masker is weer veel te groot voor mijn gezicht. Verder is dit een prima masker. Het masker is te koop voor €5,00.

Vitamin E Quench Sheet Mask 18 ml

Dag 21: Shea Cleansing Face & Body Bar 100 gr - €4,50

In het 21e vakje zit de Shea cleansing face and body bar. Dit is een zeep geschikt voor het gezicht en het lichaam. De zeep ruikt erg lekker en reinigt je lichaam goed. Deze geur heb ik ook getest op mijn gezicht, maar dit was geen succes. Mijn huid reageerde er niet goed op. Ik had namelijk allemaal geïrriteerde, rode vlekken over mijn hele gezicht. Voor mijn lichaam zou ik de zeep wel nog een keer gebruiken. De zeep is te koop voor € 4,50.

Shea Cleansing Face & Body Bar 100 grShea Cleansing Face & Body Bar 100 gr

Dag 22: Strawberry Hand Cream 30 ml - €7,00

In het 22e vakje zit de strawberry hand cream. Ook deze handcrème is weer heel erg fijn. Hij ruikt lekker, trekt snel in en houd je handen lang gehydrateerd. De handcrème is te koop voor €7,00.

Strawberry Hand Cream 30 mlStrawberry Hand Cream 30 ml

Dag 23: Avocado Shower Cream 60 ml - €3,00

In het 23e vakje zit de avocado shower cream. Ik vind deze douchecrème niet zo lekker ruiken en ook bij deze douchecrème geldt dat deze formule niet mijn voorkeur heeft. De douchecrème is te koop voor €3,00.

Avocado Shower Cream 60 mlAvocado Shower Cream 60 ml

Dag 24: Almond Milk Body Butter 50 ml - €6,00

In het 24e, en ook het laatste, vakje zit de almond milk body butter. Dit is een hele fijne body butter die ook nog eens ontzettend lekker ruikt. De geur is subtiel maar zeker aanwezig. Je huid blijft voor een lange tijd, volgens The body shop 96 uur, gehydrateerd en verzorgd. Ook deze versie van de body butter raad ik zeker aan. De body butter is te koop voor €6,00.

Almond Milk Body Butter 50 mlAlmond Milk Body Butter 50 ml

Dit waren alweer alle vakjes van de adventskalender van de bodyshop 2022. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om hier wat over te lezen en ik ben heel erg benieuwd welk product jullie het allerleukste vonden dit jaar. Laat het hieronder weten in de reacties.

Reacties